Cât de complicat poate fi să faci un spital doar din fonduri private? Probabil foarte complicat. Asta însă nu ne poate impiedica să îl facem oricum.

Copiii ar trebui să se bucure de copilărie. Să se joace, să descopere, să râdă. Să facă toate astea știind că mami si tati vor repara orice problemă apărută pe drum. Avem nevoie de ajutorul tău! Da, pentru ca ne dorim ca acest centru să fie construit exclusiv din bani privați: donații și/sau sponsorizări de la persoane fizice și juridice private, române sau străine.

Hai sa ridicăm împreună un centru medical unde să vină să-și recapete copilăria și viața întreaga ș copiii din alte țări! Un centru medical care să transforme România într-un loc mai bun, mai frumos. Dacă există un lucru cert în România, acela este că prea mulți părinți români se văd obligați să caute tratament în alta țară, atunci când trupurile mici ale copiilor lor sunt lovite fără milă de această boală necruțătoare, cancerul. Doar că, uneori, mami și tati nu sunt de ajuns pentru a repara orice problemă apărută pe drum. De multe ori nici statul nu este de ajuns. Așa că putem sta cu mâinile în sân sau putem face ceva. Noi am ales varianta a doua. Am ales să încercăm să construim primul centru medical independent de oncologie și hematologie pediatrică din România.

Dorim să ridicăm de la zero, împreună cu tine, un loc în care cei mai buni specialiști, dotați cu cele mai bune echipamente și cele mai noi tehnologii, să poată lupta cu cele mai bune arme pentru salvarea copiilor noștri. Noi credem că măsura unui popor nu este dată doar de acțiunea unor oameni puși să conducă. Ci de suma tuturor lucrurilor făcute de fiecare individ în parte.

Ce zici? Ne ajuți să construim SPITALUL COPIILOR?